Algemene voorwaarden

Popjes & Zo

K.V.K.: 17272005 `s-Hertogenbosch
BTW-NR: NL001750086B62
Bank ING: 5076103

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Popjes & Zo. Door te bestellen, geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Popjes & Zo behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

De verkoop van een artikel komt tot stand na het plaatsen van een bestelling op www.popjesenzo.nl.

Bestellen

Bestellingen kunnen uitsluitend via internet bij Popjes & Zo geplaatst worden. Na ontvangst van de bestelling wordt per e-mail een bevestiging gestuurd. De klant zal op de hoogte worden gebracht wanneer Popjes & Zo niet in staat is om een bestelling uit te voeren. Bestellingen kunnen binnen 14 dagen geannuleerd worden via e-mail. U krijgt dan van ons een bevestiging en uw evt. gedane betaling retour.

Krijgt u geen bericht via e-mail dan is er wellicht iets niet goed gegaan. Controleer a.u.b. bij het plaatsen van uw bestelling of uw e-mailadres juist is ingevuld. Bij een verkeerd e-mailadres ontvangt u geen automatische orderbevestiging en kan ik u niet bereiken. Neem dan contact op via info@popjesenzo.nl.

Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, adviseer ik u bij twijfel en/of vragen over een artikel deze in de bestelling te vermelden. Ik zal met plezier nadere informatie verschaffen.

Bestelde artikelen die op voorraad zijn, zullen na ontvangst van betaling binnen 1-2 werkdagen worden verstuurd. Wanneer er sprake is van maatwerk moet u rekening houden met een langere levertijd, hiervan wordt u per e-mail op de hoogte gehouden. Ik zal u dan een indicatie van de levertijd doorgeven.

Betaling

De op de website vermelde prijzen zijn in Euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Betaling kan plaatsvinden via Klarna, waarbij gekozen kan worden voor direct betalen of achteraf. Na betaling is annuleren door de koper mogelijk binnen 14 dagen. Behalve bij bestellingen op maat (zoals boxkleden en knuffeltjes en andere artikelen met naam). Deze moet u binnen 24 uur annuleren.
Klarna`s privacyverklaring: https://docs.klarna.com/klarna-payments/legal-and-privacy/eu/


Verzenden

Bezorging wordt verzorgd door DHL (pakketpost) of Post NL (brievenbuspakket). Na verzending ontvangt u via DHL een track en trace nummer, zodat u uw bestelling kunt volgen. DHL levert in de regel binnen 24 uur na verzending door ons.

De verzendkosten die worden berekend zijn afhankelijk van het product en de afmetingen. Veel producten kunnen door de brievenbus en zullen dus verzonden worden als brievenbuspost. De kosten voor verzending worden automatisch berekend en kunt u terug zien aan het eind van het bestelproces.
De verzendkosten zullen samen met het aankoopbedrag en onze bankgegevens in de mail-bevestiging worden aangegeven.

Popjes & Zo is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending via de post. Tegen een meerprijs kunt u dit risico verzekeren. Dit dient u te vermelden bij de bestelling.

Klachten

Laat klachten of suggesties weten via een e-mail aan info@popjesenzo.nl . Popjes & Zo neemt iedere klacht of suggestie serieus en zal altijd een reactie geven. U kunt ook klikken op "info" en dan "klacht?" in de webshop zelf. Daar staat meer informatie, ook over de geschillencommissie, het ODR platform. De link naar het ODR platform is deze:
http://ec.europa.eu/odr

Privacy

Persoonlijke gegevens worden alléén gebruikt voor een correcte afhandeling van de bestelling. Persoonsgegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. zie hiervoor ook onze privacyverklaring.


Wasvoorschriften

Bijna alle artikelen (zoals knuffeltjes, slabbetjes etc.) kunnen op een fijnwasprogramma op 30 graden Celcius gewassen worden. Artikelen waar vilt in verwerkt is raden we aan op de hand te wassen (niet lang laten weken) om ze mooi te houden. Vilt kan namelijk krimpen tijdens het wassen.

Om artikelen met opdruk, kraaltjes etc. mooi te houden, adviseer ik om deze niet veelvuldig te wassen en ze tijdens het wassen (fijnwasprogramma op 30 graden Celcius) te beschermen door ze in een waszak of een dichtgeknoopte kussensloop te doen. Strijk om de applicatie/opdruk heen omdat deze anders door de hitte los kan laten.

Drogen in de wasdroger is op eigen risico en wordt door Popjes & Zo afgeraden. Artikelen waar kant en band in verwerkt is, wordt aangeraden met een katoenen doek ertussen te strijken. Sommige kantjes en bandjes zijn van synthetisch materiaal.

Boxkleden en speelkleden (op maat) kunnen op max. 30 graden fijnwas gewassen worden. Deze artikelen kunnen NIET in de droger! Licht en niet te heet strijken kan wel, mits ZONDER stoom! Dit tast namelijk de vulling aan. Boxkleden die niet gewassen en gedroogd zijn zoals omschreven hierboven, kunnen wij niet retour nemen.

Retourneren en omruilen van artikelen

Ik doe er alles aan om u via de website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geruild worden of geretourneerd worden na opgaaf van reden en goedkeuring van Popjes & Zo.

Artikelen die op verzoek (persoonlijk) zijn gemaakt kunnen NIET geruild worden, zoals bijvoorbeeld artikelen met bepaalde afwijkende maten en bijvoorbeeld een opdruk met letters / naam.

Creditering zal plaatsvinden zodra het artikel retour is en in ongebruikte staat en onbeschadigd. De retourkosten voor verzending zijn voor rekening van de klant. Retour zenden kan met Post NL, DHL of DPD naar: Popjes & Zo, Mauritsstraat 9, 5482BP Schijndel.

De klant is gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Wij zijn niet aansprakelijk voor de retourzending. Retouren dienen te allen tijde voldoende gefrankeerd te worden, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en kunnen derhalve niet gecrediteerd worden.

Kwaliteit

Doordat alle producten, weliswaar met de grootste zorg maar handmatig worden vervaardigd, kunnen er afwijkingen in afbeeldingen en kleur optreden ten opzichte van de voorbeelden op deze site. Bij alle producten staan de maten aangegeven zodat teleurstelling bij ontvangst wordt voorkomen. Ook de instellingen en kwaliteit van het beeldscherm zijn hierop van invloed.

Zonder toestemming mogen foto`s van artikelen niet gekopieerd worden of gebruikt .


Toepasselijk recht/geschillen

Op alle overeenkomsten met Popjes & Zo is Nederlands recht van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Gratis verzending vanaf €50,-

Vragen over voorraad of levertijd graag per whatsapp: +31629520383 of stuur me een mailtje op info@popjesenzo.nl

© 2009 - 2023 Popjes & Zo | Unieke kraamcadeautjes | kinderkameraccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel