OVER MIJ

 

Over mij

Allereerst wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn webwinkel!

Ik ben Hanneke, samenwonend met Nick en moeder van 2 super leuke puberkinderen, Daphne en Beau, met een passie voor alles omtrent inrichting, styling, en decoratie van kinderkamers. Een crea bea met altijd te weinig tijd :-) 

Na jaren gewerkt te hebben als secretaresse, heb ik in 2010 de stap gemaakt om Popjes & Zo op te richten. De beste stap ooit kan ik wel zeggen. Iets met van je hobby je werk maken....

Ik word er blij van om (aanstaande) ouders te kunnen helpen om van de baby- & kinderkamer  een geborgen en hip ingericht paleisje te kunnen maken!  Ik struin graag het internet, winkels & beurzen voor je af, op zoek naar de mooiste en hipste merken! De laatste tijd concentreer ik me ook meer op duurzame, kleine merken. Pareltjes die aandacht verdienen. Met mijn oog voor detail en kwaliteit, vind je vele mooie (bekende en onbekende ) en unieke merken in mijn webwinkel!

Naast het inkopen van merken, maak ik ook baby- en kinderkameraccessoires op maat, zoals babynestjes, boxkleden, en gepersonaliseerde producten. 

Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk. Soms gaan er wel 20 mailtjes over en weer om uiteindelijk tot het allermooiste resultaat voor de klant te komen. Ik vind het een uitdaging om de mooiste kleuren en stofjes te vinden die perfect bij de rest van het interieur passen. Bij mij is de klant nog echt koning!

Graag tot ziens in de shop!

Liefs, Hanneke 

 

 

Gratis verzending vanaf €50,-

Vragen over voorraad of levertijd graag per whatsapp: +31629520383 of stuur me een mailtje op info@popjesenzo.nl

© 2009 - 2023 Popjes & Zo | Unieke kraamcadeautjes | kinderkameraccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel