Retourneren

Retourneren en omruilen van artikelen

Ik doe er alles aan om via de webste te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geruild worden of geretourneerd worden na opgaaf van reden en goedkeuring van Popjes & Zo.

Voor het retour sturen van uw order dient u eerst een mailtje te sturen naar info@popjesenzo.nl 
Vermeld hierin de volgende zaken:
* ordernummer
* reden van retour
* het bankrekeningnummer en de tenaamstelling waarop wij het retourbedrag kunnen overmaken.

U krijgt dan een mailtje van ons terug waarna u de retour kunt opsturen (indien akkoord).

Artikelen die op verzoek (persoonlijk) zijn gemaakt kunnen NIET geretourneerd of geruild worden, zoals bijvoorbeeld artikelen met bepaalde afwijkende maten en bijvoorbeeld een opdruk met letters / naam, boxkleed, babynestjes etc.

Creditering zal plaatsvinden zodra het artikel retour is en in ongebruikte staat en onbeschadigd. De retourkosten voor verzending zijn voor rekening van de klant. Retour zenden kan met Post NL, DHL of DPD naar:

Popjes & Zo
Mauritsstraat 9
5482BP Schijndel

De klant is gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Wij zijn niet aansprakelijk voor de retourzending. Retouren dienen te allen tijde voldoende gefrankeerd te worden, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en kunnen derhalve niet gecrediteerd worden.

Gratis verzending vanaf €50,-

Vragen over voorraad of levertijd graag per whatsapp: +31629520383 of stuur me een mailtje op info@popjesenzo.nl

© 2009 - 2023 Popjes & Zo | Unieke kraamcadeautjes | kinderkameraccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel